Chceš se naučit sociální sítě? Pojď k nám na praxi

Autor článku

Rozrostli jsme se o nové klienty, a proto hledáme pomocnou ruku. Vyznáš se v sociálních sítích a chceš se podílet na přípravě obsahu pro profily různých značek? Na placenou stáž pro studenty VŠ hledáme správce sociálních sítí, který dokáže naplánovat komunikaci, vytvořit poutavý obsah a ukázat zajímavé nápady.

Co po tobě budeme chtít?

  • tvorba obsahu z dostupných materiálů a psaní copy
  • kreativu ve vymýšlení nových nápadů
  • plánování příspěvků a komunikace s klienty při schvalování publikačních plánů
  • komunikace s fanoušky/publikem

Při práci budeš spolupracovat s týmem, který ti bude vždy po ruce a připraví veškeré materiály, které si vymyslíš. Hlavní náplní bude správa sociálních sítí a publikace obsahu na profilech klientů, ale pokud dokážeš vzít do ruky foťák a připravit fast content za sebe, budeme jenom rádi.

Určitě po tobě nebudeme chtít , abys seděl celý den v práci. Bude jen na tobě, jak si to nastavíš a pokud dokážeš být efektivní i z domova, nebudeme ti v tom bránit. Chceme po tobě maximální zodpovědnost, komunikaci, dodržování termínů a hlavně nadšení a chuť dále objevovat. Na oplátku nabízíme volnost v realizaci vlastních nápadů, školení, workshopy a samozřejmě finanční ohodnocení.

Hledáme někoho, kdo toho nemá ještě tolik za sebou a chce se dál vzdělávat v marketingu. Někoho, kdo se dokáže pro věc nadchnout a vytvořit něco, s čím je sám spokojený. Pozice je ideální pro studenty VŠ, ale pokud si opravdu věříš, můžeš být i mladší.

Kanceláře máme v centru Liberce hned vedle náměstí E.Beneše a pokud tě nabídka zaujala, dej nám vědět na email info@inago.cz nebo nás kontaktuj jinou cestou. Klasické CV nepožadujeme, zkus nám prostě jen napsat a třeba přidat něco kreativního, co nás osloví 🙂

Prosím, vyplňte toto pole.
Zadejte prosím platnou e-mailovou adresu.
Prosím, vyplňte toto pole.

Sdílet článek

Stojí za přečtení

Menu